Aqiqah Iman 05/04/08

Last wkend we all went to Sulin Busuk a.k.a Masyitoh house @ Kelana Jaya... (heheh...jgn marah aa Pn. Masyitoh...hihihii) Iman @ Fatihah ni yelah anaknye si Sulin Busuk nih... Majlis actually dah start earlier...tp kitorang dtg mkn je laa memandangkan si Busuk ni jemput kami untuk dtg makan... so, bagi memenuhi undangan beliau, kami pon datang time mkn je lah....


Sesampainya kami kat sana, anakku Si Iman tu seperti biasa laa murah dgn senyumannya.....Zahraa lak sibuk nak carik tmpat utk landing (lenguh gamaknya) pasei dlm keta dia nak bediri jaa nak tgk dpn... (org dah besar laa katakan..). Bila dpt tempat landing lak, ingtkan nak baring...rupa2 nya asik nak tunjuk skill meniarap dia...hihihii.


Gamba 1st ni masa baru sampai kat umah mentoa Si Sulin Busuk...Kitorang sampai jaa terus ngukor tinggi Iman ngan Zahraa... Sape lagi tinggi??? Of course laa si Iman pasei dia lagi tua dari Zahraa sebulan. Zahraa lak lateli ni minum susu memain jaa...siang lak kurang tido..tu yang agak susu pipinya compare masa ibu dia tgh bcoti dlu...

Bila dah dua budak kenit ni bjumpa...keje deme nya asik besmbang je laa...asik becakap german laa dedua org nih....sampai tekuar2 air liur anakku itu..

Gamba ni mcm letih nor tunggu ibunya makan. hihii...Saba je laa ye Zahraa...
Actually slalunya bucu sofa ni port Iman. Tu yang dia sampai baring2 kat Zahraa tu... last2, sorang amek 1 bucu..

Kitorang lepak kat umah si Busuk tu sampai kul 3...pasal ingat nak g midveli jln2. Disebabkan Zahraa ni ngantuk jaa ghopanya, kitorang trus make decision pi bli DVD n pas tu blk umah layan movie sampai lewat petang...









1 comment:

Aiza said...

Ala zahraa nak tunjuk skill meniarap ekk...tak pe nanti auntie suh zahraa niarap tunjuk skill atas lane bowling yek...:p