Gambar passport

Smlam kitorang gi tangkap gamba utk buat passport cik kak Zahraa...ni lah antara gamba2 yang tak jadi...hahaa. punya lah susah nak suruh dia duduk tegak. Pusing kiri, pusing kanan, goyang kaki, buat muka notty mcm kat bwh ni....Tgk bawah....(mcm xpernah tgk kaki sniri)
And at last.....Terpaksa laa accept gamba bahu senget ni sebab dia dah tak mo duduk atas krusi tu...nk gi tgk fish kat luar katanya....hmmm...bulih laa gamba ni ponnnn....


5 comments:

Queenin Murni said...

alala...big girl dah zahraa ni... lama mommy dia tak post gambo zahraa..

neway..vacation kemana nih??

nak itut!!!!!!!!!

Haza Wahida said...

mi kelakar betul zahraa..mcm2 gaya dia buat hehhe.kecik2 dah ada passport. aunty yg dah tua ni pun lom ada lg hihi

ainalisa said...

haha...dh besau zahraa...yeayea..zahraa ikut ibu..

Aleeza Zaily said...

hangpa dah nak pi Dubai ka? bawak la Acu sekali... Acu dah ada pasepot dah...

naurah makwa said...

naura pun tgh pikir ni nak wat@tak pasport yaya..