EURO 2008..heheh

video

Ni la aktiviti dia during wknight for the whole wk minggu ni...smlam lps blk pasar mlm nak bg tido, tp dia mcm ada sumthing yg dia nak...ohhh br teringat yg dia tak main bola lg...kekekekekeeee....

Lepas men bola br laa leh tdo...apa laa ibu nih! Pak nye kata sok leh teman paknya men futsal..kihkihkih. Hmm..kalo nak wat team ni mcm dah boleh kot. Iman (anak Sulin si Busuk), Qish (anak Lisa), Najihah (anak Alifah) & Bella (anak K.CT), Nadhirah (anak k. Shu)....anak Haza x sure lg leh join ke x. Kalo yg kuar tu kete kebal, kena buat Boy's Team laa eh Haza...geng ngan Adam (anak Munek) kihkihkih...

1 comment:

haza said...

pandainya zahraa main ball.kuat pulak tu berdiri hihihi