Father's Day

Happy father's day abah!!! - From Zahraa & Ibu
This cake Zahraa & Ibu specially design to our abah. Custom made taww...cuma yang kitorang frust sket psal the wording on the cake org tu Abg Fadzil salah tulis. Huhuhuuu....sedey laa. Plan nak celebrate beramei2 trus tak jadik psal wording atas tu tak tulis nama2 my Abah, my Father In Law, my biras as well as my hubby's name. Tapi, takpelah ...yang penting kek tu amatlah sodappp dimakan begitu saja...Thanks Haza. Susah2 jaa ko gi amekkan kek tu kat Shah Alam. Anyway yang penting the taste kan?

5 comments:

Haza Wahida said...

zahraa comeiii nye duduk..dh ler mata bulattt

Haza Wahida said...

zahraa comeiii nye duduk..dh ler mata bulattt

amydala said...

mata bulat mcm ibu dia tak? kuikuikui

haza said...

mata bulat mcm aunty haza yg comeii kan kan

amydala said...

ok laa...bg kat baby auntie haza yg lam peyott tu....