Zahraa dah pandai BERDIRI!!!







Actually this is not the day-1 dia pandai berdiri. I didn't realized it untill balik umah lunch last week ngan kak Idah...hahaha.



At the first place ibu ingat aku dah tau dia pandai berdiri. Maklumlah...last wk is the first week ibu jaga Zahraa since maid aku lari. So, ibu ingat dia mmg dah berdiri laa..... bila aku blk lunch on Wed, 11th June last wk, tgk2 dia berdiri pegang meja makan....hahaha. Im so suprised & kebetulan camera kat opis. So mmg x smpat nak shoot lah...



Skarang ni dia sgt curious on everything esp, on her thumb. Maybe dia ingat it is not part of her body...asik nak isap jaa ibu jari kaki tu. Tapi aku dengar org tetua ckp kalo isap ibujari kaki tu nak adik..adakah? ngggeeeeeeeeeeee...serammmm


4 comments:

haza said...

zahraa dah pandai diri, cepat2 pandai jln pulak, nanti dtg rumah aunty k

amydala said...

kalo ada geng zahraa nak laa pi umah aunty....muahahahahaaa

Haza Wahida said...

heheheh eloklah tu dpt adikkk kan zahraa

amydala said...

owh tidakkkk....kna tunggu auntie haza dlu. skang ni kna amek no...hihihi