She's a gurl!!!


Well, people says that a picture worth a thousand words ..well guys (& gents), i've uploaded a picture now you all make a thousand words lah ..since i always struggling even to write a 50 words long essay, 1000 words is like climbing mount everest or running 100m in less than 30sec (sorry typo) less than 10sec
ok, bout the picture ..you can see the labia there (i'm pointing to it, if you cannot see then nujum pak belalang said you going to see your maker very soon lah) ..so, it's A GIRL ♂ ..hehehe ..Zahraa dapat adik pompuan, tak rugi barang2 yg ibu dia beli selama ni ..boleh recons & guna balik! ..errr dah thousand words ke blom ni?

6 comments:

Queenin Murni said...

wehu!!! gegirl lagik! bertambah calon menantu aku.hehe.. yg ni bleh la cop unt adam.. ngee!

mhs said...

dah 2 anak ko ek..bagus2..apa2 pun take care ye cik kak..

p/s :aku masih menanti khabar gembira mcm ko amy..berdoa je lah kepada yg maha Esa..Amin

amydala said...

munek: hahaa.... ko jgn, skang ni trend kawin bini tua. sok adam bekenan kat kakak, tp mama dia nk adik camana? kehkehkeh....

husry: wahhh...cahiyuk! cahiyuk! nnti announce ye kalo dah kompom!

sukahati said...

wah....congratss
tapi mungkin sbb aku masih solo...haram aku tanampak ape beza laki ker pempuan dlm gbr tuh....akak opis neh ader gbr camtuh gak...tp ank laki...dia point kat anu dia pon aku cam blur...tanampak aper2 ...haha....suci dan naif la i neh kann

Sal Abdul Rahman said...

syabasss mera beta.. syabas!!!!!

amydala said...

sumi: aku masa pegnet anak 1st dlu pon naifff jaa bila doc tunjuk. tp kali ni aku nmpak dlu dr doc...hahaa

sal: hahaa...x dpt laa anak aku minang anak ko sok..gegurl belaka!