Zahraa - day 20 video

After ber'farewell' lunch bersama2 collague tadi, memang aku tak buat keja lansung. Hari ini adalah hari meng'transfer' semua personal file aku ke pendrive...hehe. This will be my final week with GEWD. Sayonara everyone who stay.... half of us will be leaving less than 120hrs from now!

Sungguh banyak reta aku yang hendak di'transfer'...and when it comes to video file, this is one of the video yang aku rasa very memorable for the last 14 months...rasa macam cepat sgt masa berlalu.Skrang ni kalau mandi kadang2 tu dia yang mandikan kita skali...and of course everyday the shower is hers!

video

3 comments:

Hobby Mummy said...

Salam Amy....
That is a precious mother daughter moment.Your daughter is very cute !!!

amydala said...

yes dear...ur right!can't believe its going to be the no 2's turn soon!

amydala said...
This comment has been removed by the author.